14 Mayıs 2011 Cumartesi

Kozmia Sa, kozmik hafızadan akışlar... Kitabını Satın Al Sipariş Ver

Kozmia Sa, kozmik hafızadan akışlar...  
Devir KorkmaZHan, doğrusal bilgi akış yöntemini kullanarak mutlak öz bilinci Aumon ''Kozmia Sa'' vasıtasıyla kozmik hafıza merkezinden çeşitli boyutlararası bilgiler aktarmaktadır. Kitabında bilinçsel açılımlarınız için kendi boyutsal kodlarınızı (frekanslarınızı) nasıl alabileceğinizi de tarif etmektedir. Ve bu kitapta sizi sürpriz bir beta boyut gezisi beklemektedir.
Bir çeşit kodlama sistemiyle yazılan kitaptaki bazen birleşik boyutsal lisanla da anlatılan etkili boyutsal teknolojik bilgileri, kavramları, açıklamaları, sırları, fonksiyonları; enerjetik yapılı uzay gemilerini ve internette messenger aracılığı ile gerçekleştirilen sohbetleri okudukça; bu bilgilerden alacağınız yüksek enerjilerle gerektiği gibi şoklanacak ve uygun zamanlama kodlarınızla çeşitli boyutlararası açılımlarınızı gereği gibi yaşayabileceksiniz. Kitapta sizinle paylaşılan ''boyutsal yazı şekilleri'' ile de bu açılımlarınız daha da zenginleşecektir.
Bu kitap; tam da bunu amaçlayarak yazılmış, sizlere özgür birer boyutlararası varlık olma yolunda hizmet veren, sonsuz saf sevgiyle birlik ve şifanın ana tema olduğu çok değerli bir boyutlararası ana rehber değerindedir.  Uluslararası dijital zaman damgasıyla Copyright© Devir KorkmaZHan adına her hakkı saklıdır  (All rights reserved with international digital time mark) ISBN: 975886805-5  toplam: 262 Sayfa  

Kitap Fiyatı: 35 TL. (KKTC. posta ücreti dahildir)

Sipariş formunu doldurmak için lütfen buraya tıklayınız <<

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder